Tentang Kami

Profil Perusahaan

company img

Wonderful enterprise Co., Ltd. parantos ngalaksanakeun semangat karajinan. Éta parantos damel atos dina industri subdivision ieu mangtaun-taun. Éta ngadegkeun seueur saluran produk produksi, pasokan, sareng pamasaran, sareng ngagaduhan penjualan anu kuat sareng tim desain R&D produk mandiri. Merek utami perusahaan nyaéta "Ishine" sareng "neon glo", anu ngagaduhan reputasi anu hadé di pasar Éropa sareng Amérika sareng nempatan pangsa pasar anu ageung. Saatos langkung ti sapuluh taun akumulasi, perusahaan parantos gaduh ampir 20 patén-patén ngeunaan bentuk sareng penampilan anyar anu praktis di Cina sareng Amérika Serikat; éta parantos ngahasilkeun rupa-rupa produk bercahya sareng rupa-rupa lini produk pikeun konsumén di panjuru dunya.

factory
factory2
factory3

Endah perusahaan Co, Ltd. ngagaduhan pabrik nyalira, anu didirikeun taun 2006. Pabrik henteu ngan ukur ngagaduhan sistem manajemen kualitas ilmiah anu lengkep sareng nyalira, tapi ogé ngagaduhan gedong pabrik sareng alat produksi anu maju. Pabrikna ngagaduhan langkung ti 4000 méter pasagi rohangan produksi standar, R & D sareng tim produksi na nyalira, 7 lini produksi, sareng langkung ti 100 padamel. Éta parantos lulus sértipikasi sistem manajemen mutu ISO 9001 internasional sareng pamariksaan pabrik TIKI, BSCI, sareng sertifikasi Kualifikasi WCA. éta parantos neundeun pondasi padet sareng jaminan pikeun proyék-proyék kustomisasi OEM sareng ODM konsumén di panjuru dunya. Perusahaan parantos mangtaun-taun kerjasama bisnis sareng perusahaan terkenal di dunya, kalebet Disney, Coco-Cola, Walmart, tangkal dolar, CVS, Auchan Auchan, Carrefour, jst.

LINGKUNGAN Lingkungan

factory img-4
factory img-7
factory img-5
factory img-8
factory img-6
factory img-9

Pameran

zhanhui1
zhanhui2
zhanhui3

SERTIPIKAT

Misi perusahaan nyaéta nyiptakeun kabagjaan, ngasuh karyawan, sareng males masarakat. Kalayan produk-produk berkualitas tinggi, jasa anu saé, sareng kaunggulan harga pikeun nyayogikeun kabagjaan pikeun sadaya pangguna!

Perusahaan sanés ngan ukur pemasok produk anu aman sareng kualitas luhur tapi ogé éksportir budaya bersinar. Produk bercahya urang tiasa janten mitra hébat partai, sareng nyiptakeun suasana anu indah sareng bagja sahingga jalma tiasa salawasna émut kabagjaan sapertos kitu dina unggal waktos anu penting sasarengan sareng kahirupan!

zhengshu1

Mitra

hezuo