ODM Ngolah

ODM PROCESSING
ODM PROCESSING-2

NAHA MILIH KAMI

yst1 (1)

Kauntungan Kaalaman

Langkung ti 300 kali pangalaman kerjasama anu suksés kalayan mérek terkenal di dunya.

yst2 (1)

Kategori Kauntungan

20 taun kultivasi intensif dina industri ieu, sareng seueur kategori pikeun rujukan pangwangunan.

yst3 (1)

Kauntungan Tim

Tim P&P diwangun ku langkung ti 20 panaliti pasar, tés produk, désainer grafis, désainer struktural sareng insinyur éléktronik.

Dina waktos anu sasarengan, kami gaduh tim penjualan anu top. Aranjeunna ahli pisan sareng tiasa nyandak pangalaman konsumsi anu saé pikeun konsumén.

yst4 (1)

Kauntungan Kualifikasi

BSCI, ICTI, ISO, SQA, pamariksaan pabrik Coca-Cola, jst.

KAUNTUNGAN PRODUK

cyt1

Skala desain

20 taun produksi sareng pangalaman desain di pihak bercahaya Éropa sareng Amérika, gaya sareng desain fungsi tiasa tetep sareng wirahma pasar.

cyt2

Skala pamilihan bahan

Ngadegkeun kerjasama jangka panjang sareng hubungan sareng pemasok bahan baku pikeun ngirangan biaya produksi.

cyt3

Skala kontrol

urang gaduh sistem produksi anu sampurna, sistem pameseran, sistem kontrol bahan sareng sistem kualitas.

cyt4

Skala detéksi

Kami nganggo sababaraha sertifikasi kualitas produk atanapi syarat konsumén pikeun tés sareng tés.

KAUNTUNGAN LAYANAN

tb1

Quotation Gancang

Tanda kutip anu leres dina 20 atanapi 30 menit.

tb4

Sistem ngabuktoskeun gancang

Tim proyék khusus nuturkeun, eupan balik laporan produksi Minggu.

tb2

Sistem ngabuktoskeun gancang

3 dinten kanggo mastikeun proposal proyék sareng cutatan. Jasa ngabuktoskeun gancang 10 dinten pikeun ngabantosan pamekaran produk énggal.

tb5

Sistem jasa hiji-eureun

Jasa hiji-eureun tina bahan pikeun produk.

tb3

Sistem Perlindungan Harta Inteléktual

Asup perjanjian rahasia, rahasia tingkat tilu gambar sareng dokumén.

tb6

Sistem purna-jual rumah tangga

Balik deui sareng tukeur gratis 7 dinten, jaminan kualitas 12 bulan.

Nyayogikeun LAYANAN FOUNDRY Pikeun

ADEGAN SUSUNYEUN

20 taun budidaya intensif, ngadukung palanggan pikeun ngolah sampel sareng bahan

cjt1 (1)

Taman Téma

cjt2 (1)

Pengumuman animasi, hiburan, pilem sareng televisi

cjt3 (1)

Acara téma

cjt4 (1)

Penjual e-commerce mérek gratis

cjt5 (1)

Adegan pengecoran produksi percobaan produk anyar

cjt6 (1)

Mérek turunan IP

cjt7 (1)

Pendiri mérek ngamimitian-up

cjt8

Adegan pengecoran integrasi lintas-wates

LAYANAN PROSESING

dzlc

FAQ ngolah

Dupi anjeun ngawartosan waktos damel anjeun?

Senén dugi ka Jumaah 9: 00-18: 00; ditutup dinten Minggu sareng liburan nasional.

OEM-nami mana anu gedé anu ngagaduhan iFlash House?

Tim pangembangan "Islam House" kalebet pisan kana pasar Amérika sareng Éropa, sareng terus nyayogikeun nasabah produk-produk anu anyar, anéh sareng khusus (ngabeledug), anu hasil dijual ka Amérika Serikat, Éropa sareng Jepang. Tamu utama kalebet Disney (kalebet AS / Perancis / Jepang / Cina Hong Kong / Cina Shanghai Disney), Amérika Wal-Mart / PartyCity / DOLLAR TREE / CVS, German PEARL, French Carrefour sareng Jepang.

Dupi abdi tiasa ngadamel sampel produk anjeun?

Kaseueuran produk tiasa diconto, sareng sababaraha produk ngan ukur tiasa dipesen saatos siklus produksi sareng matéri. Anjeun tiasa ogé ngarujuk kana produk anu aya. Biaya sampel tangtu ditagihkeun pikeun produk khusus. Kanggo detil, punten konsultasi ka staf kami (0755-8237428).

Naha produk anjeun ngajamin kualitasna?

Kusabab didirikeun, perusahaan parantos kalibet dina pamekaran sareng panilitian produk bercahaya pikeun festival sareng pésta, sareng ngagaduhan pamahaman anu mendalam ngeunaan produk-produk bercahaya. Perusahaan ngagaduhan désainer khusus, dokumenter sareng inspéktor anu ketat ngadalikeun kualitas produk. Ningkatkeun prosés produksi anu diperhalus, beroperasi saluyu sareng persyaratan sertifikasi sistem manajemen kualitas nasional, anggo sababaraha sertifikasi kualitas produk atanapi syarat konsumén pikeun uji coba sareng uji coba, sareng sadaya produk nganggo bahan sertifikasi lingkungan ROHS, anu minuhan sarat perlindungan lingkungan internasional.

Dimana alamat IFlash House?

Nalika anjeun ngalebetkeun halaman "Love Flash House", kunjungan anjeun mangrupikeun pangrojong pangageungna, sareng kami nampi pisan kunjungan anjeun!
Aula Pameran Rumah Sakit Cinta: Shenzhen Runde Fengshilai Co., Ltd., tempatna di lantai 14 Gedong Yongtong, Jalan Renmin North, Kacamatan Luohu, Shenzhen;
Basis produksi: Shenzhen Nuowei Te Electronics Co., Ltd., tempatna di 200-1 Lianxin Road, Wulian Zhugu, Longgang District, Shenzhen;
Transportasi genah, merenah pikeun didatangan sareng pamariksaan!

Naha pabrik atanapi perusahaan dagang?

"Love Flash House" mangrupikeun mérek luang pésta anu asalna ti Amérika Serikat, sareng mangrupikeun panyandakan produk liburan sareng pencahayaan partai! Didirikeun taun 2006 sareng tempatna di Kacamatan Longgang, Shenzhen, éta mangrupikeun panyandian produk bercahya salami 13 taun. Perusahaan urang gaduh pabrik sareng peralatan produksi canggih, langkung ti 4,000 méter pasagi ruang produksi standar, sareng tim produksi R&D sareng produksi sorangan. Unggal produk anu dihasilkeun parantos ngalaman pengujian kualitas anu ketat. Ngarojong ngolah OEM, ngolah ODM, ngolah sareng gambar, ngolah sareng sampel sareng bahan.