Produk Dispaly

PRODUK

tentang Kami

<

Wonderful enterprise Co., Ltd. didirikeun taun 2001. Éta mangrupikeun perusahaan sareng perdagangan terintegrasi perusahaan ngahijikeun R&D, produksi, sareng penjualan. Éta mangrupikeun suplai profesional pikeun lampu Festival sareng pasokan pésta. Kisaran produk utama dipimpin cocooan éléktronik sareng chemiluminescence, kado, sareng produk promosi. Volume penjualan taunan perusahaan sakitar 45 juta, sareng 90% produk na utamina dijual ka pasar Éropa sareng Amérika Kalér.