Didamel khusus

dingzhi

Tipe Kustomisasi Pribadi

Tegesna diluyukeun sareng kabutuhan pelanggan, kalayan seueur gaya pikeun nyayogikeun sagala rupa kabutuhan khusus

dzt1 (1)

Skéma Warna

Desain Warna aksésoris di luar produk cocog sareng warna IP atanapi warna téma pelanggan.

dzt2

Warna Lampu urang

Kami Tiasa nangtoskeun warna cahaya, anu saluyu sareng warna utama IP palanggan atanapi téma, sareng ngajantenkeun produk eksklusif.

dzt3

Nyitak

LOGO / IP / percetakan pola anu ditunjuk. Rupa-rupa prosés percetakan pikeun nyumponan sarat percetakan anu béda

dzt4

Pakét

Nyayogikeun desain bungkusan penjualan produk sareng desain metode tampilan.

Adegan Adat

cjt1

Liburan

cjt2

Pesta Acara

cjt3

KTV / BAR

cjt5

Kado / Promosi

cjt7

Turunan Animasi

Outdoors

Ker

Service ngaropéa

Jasa khusus khususisasi pikeun

nyiptakeun pangalaman jasa hiji-eureun pikeun produk bercahaya.

1

Pilihan (ngadamel rencana)

Ngartos kabutuhan sareng skenario panggunaan anjeun, sareng nyarankeun produk anu cocog sareng kombinasi anu cocog pikeun anjeun.

2

Desain (Gambar pangaruh kaluar)

Desain dumasar kana kabutuhan anjeun sareng nyayogikeun IP sareng bahan sanésna, sareng ngadamel rendering.

3

Kontrol kualitas (Evaluasi sareng kontrol)

Saatos mastikeun panerapanana, urang bakal ngaevaluasi sareng ngajelaskeun skéma ngabuktoskeun.

4

Ngabuktoskeun (7-10 dinten)

Bukti numutkeun rendering anu ditangtoskeun sareng syarat sareng standar anu disayogikeun ku insinyur kualitas.

5

Prenatal (konfirmasi Sampel)

Sateuacan produksi masal, konfirmasi akhir tina detil produk sareng anjeun pikeun mastikeun yén éta cocog sareng sasuai ka nu Anjeun.

6

Barang ageung (Konpirmasi Kadua)

Nalika produksi massal barang ageung dilaksanakeun, sampel bakal dicandak tina éta sareng konfirmasi kadua bakal dilakukeun sareng anjeun.

7

Pamariksaan (Laporan pamariksaan diri)

Kana parantosan kargo ageung, pamariksaan sistem sapertos pamariksaan diri sareng pamariksaan acak bakal dilaksanakeun sareng laporan pamariksaan diri bakal disayogikeun.

8

Logistik (Nyukcruk waktu-nyata)

Kami gaduh tim logistik profesional, salawasna nyayogikeun inpormasi logistik langsung.

Kauntungan Adat

P&P · Kaamanan · Desain · Produksi ·

Kami ahli dina sagala hal

yst1

Kauntungan produk

Suplier mandeg, nyayogikeun produk multi-festival sareng multi-pamandangan (kombinasi) pikeun pilihan anjeun.

yst3

Kauntungan desain

Tim desain kami gaduh 18 taun pangalaman dina festival bercahaya sareng desain produk pésta, pangalaman desain produk supermarket Wal-Mart di Amérika Serikat sareng Cina, sareng pangalaman desain produk Disney di Amérika Serikat.

yst2

Kauntungan Produksi

Dibiasakeun sareng sababaraha prosés cetak sareng nyetak, sareng gancang nyumponan sagala rupa kabutuhan kustomisasi anjeun kalayan biaya anu langkung saé.

yst4

Kauntungan pangiriman

Pangiriman gancang, dina waktos 21-35 dinten

Inspection Service

Layanan Pamariksaan

AlI tina kargo anjeun bakal dipariksa hiji-hiji salami tilu kali pikeun mastikeun kualitas anu saé.

yst5

Palayanan Metik

Dibiasakeun sareng sababaraha prosés cetak sareng nyetak, sareng gancang nyumponan sagala rupa kabutuhan kustomisasi anjeun kalayan biaya anu langkung saé.

Prosés Ngepaskeun

Customization Process