Dekorasi natal luar ageung 30 lampu senar dipimpin langsung ti Cina

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Ihtisar
Detil Gancang
Jenis:
Acara & Perlengkapan Pesta
Acara & Pesta Barang Tipe:
Hiasan Pésta
Kajadian:
Unggal dinten
Tempat Asalna:
Guangdong, Cina
Ngaran mérek:
Neon-Glo
Jumlah modél:
K31007-30L
Ngaran Produk:
Lampu Kawat Tambaga LED
Fungsi:
1 modeu pencahyaan
Panjangna:
337cm
Batré:
3xAA Sareng 3xAG13
Warna LED:
Beureum, Koneng, Biru, Héjo, Bodas, Multi-warna
Ukuran:
337x4.8x1.8cm
Lampu LED:
30
Beurat:
43,3g
Paking:
1Pc / PVC Box, 120Pcs / Batin Box, 480Pcs / Ctn
Pamakéan:
Hiasan pésta
Panjelasan Produk

Dekorasi natal luar ageung 30 lampu senar dipimpin langsung ti Cina


Dekorasi Natal luar ageung kami 30 lampu senar dipimpin langsung ti Cina. panjangna 330cm (teu kaasup kotak batre, ditambah kotak batréna panjangna 337cm), sareng 30 lampu LED (lampu beureum / konéng / biru / héjo / bodas / warna-warni), lampu jarak 10cm, batré Jarak antara kotak sareng lampu anu munggaran nyaéta 40cm, kalebet batré 3xAA Sareng 3xAG13, fungsi 1 bagéan: teras-terasan, saklar tarikan ON / OFF, bungkus kertas warna kotak PVC, éta tahan cai, janten tiasa dianggo dina jero ruangan sareng di luar ruangan. Cocog pikeun hiasan bumi, dokor pésta, hiasan kémping sareng sajabina.

Ngaran Produk
Dekorasi natal luar ageung 30 lampu senar dipimpin langsung ti Cina
Bahan
Kawat Tambaga
Ukuranna
337x4.8x1.8cm
Batré
3xAA Sareng 3xAG13
Warna LED
Beureum, Koneng, Biru, Héjo, Bodas, Multi-warna
Setelan Lampu
1 suhunan cahaya
Ngepak
1Pc / PVC Box, 120Pcs / Batin Box, 480Pcs / Ctn
Pamakéan
Hiasan pésta
Gambar lengkep



Naha milih urang



Fokus, profesional & jaga

mekarkeun

Neon-Glo mangrupikeun mérek kami ti 2001,
sareng kami ngembangkeun domestik
pasar kalayan mérek IShine.

Trendi & kréatip

Kami gaduh garis pinuh produk lampu up, anu kami nyayogikeun anjeun layanan mandeg.

Pabrik langsung & hemat biaya

Kami gaduh pabrik nyalira jadi urang
konsumén tiasa ngahémat biaya pamésan bari kualitasna aya dina kontrol.

 

 

Kontro kualitas ketatl

Kami ngalakukeun kontrol kualitas dina bahan baku nalika éta
sumping, dina jalur produksi sareng pamariksaan acak
kana barang-barang anu tos réngsé sateuacan dikintun. Urang ngadamel
yakin anjeun bakal nampi produk dina kaayaan anu saé.



 

     Tim propésional
    
-Customer mimiti, kami bakal ngalayanan anjeun
réspon gancang sareng propésional.
-Sok janten tanggung jawab anu tiasa teras-terasan diandelkeun.
-OEM sareng ODM jasa sayogi, urang bakal gaduh
ideu anjeun sadar.

Sértipikat kami Partéi Neon ni'mat Dipimpin Perhiasan Bead Glow Kalung




Acara Perdagangan Kami Partéi Neon ni'mat Dipimpin Perhiasan Bead Glow Kalung


Émbaran parusahaan

Éndah Perusahaan dimimitian ku iteuk, dikembangkeun
kalayan pasokan pésta LED, ti 2001 dugi ka ayeuna, kami masih tetep aktip. Kami panyadia solusi langkung ti
produsén has. Di dieu anjeun tiasa mendakan barang-barang LED pikeun
pesta, promosi, kali musiman sareng outdoor
kaamanan. Kalayan tim R&D anu kuat, kami tiasa nawiskeun jasa OEM. Kami nyayogikeun langkung seueur pikeun kabutuhan anjeun sareng ngamanpaatkeun kaperluan kami
cara kréatip pikeun mikawanoh ideu anjeun.



Kami hoyong hatur ka sadaya palanggan anu kawéntar,
saha pangecér utama sareng importir. Ngalangkungan aranjeunna,
kami parantos diajar pisan ngeunaan tumuh kana langkung
bisnis profésional.


Pabrik cabang kami SZ Nuo Wei Te Pabrik Éléktronik didirikan taun 2006 ku garis utama lampu LED
produk, anu ngalirkeun tés ICTI sareng BSCI.
Bungkusan & Pengiriman

PakétBungkusan Pribadi
Palabuhan ngamuat: Shenzhen, Cina
Waktos pangiriman30-45 poé




bungkusan custom    

loading na pangiriman

bungkusan


  Kami janji konsumén urang

 

   Pangiriman gancang 

  Harga kalapa

  Jasa kualitas luhur

  Wilujeng ngahubungi kami

Produk Patali



Pasar kami

FAQ
Q1: Sabaraha lami batréna tahan?
 

A1: Seuseueurna 4-6 jam anu sampurna pikeun pésta. Kusabab produk anu sanés nganggo batré anu sanés, waktos damel tiasa bénten-bénten, mangga parios ka kami pikeun produk khusus.

Q2: Sabaraha lami perusahaan anjeun dina bidang produk cahaya?

A2: Urang mimitian nganggo batang iteuk sareng parantos ngembangkeun bisnis perlengkapan pesta ti 2001.

Q3: Naha produk anjeun patuh kana peraturan US / EU?
A3: Leres, produk kami patuh kana peraturan AS / EU. Sareng pabrik kami parantos ngalangkungan ICTI sareng BSCI.

Q4: Kumaha carana ngontrol sareng ngajamin kualitasna?

A4: Kami gaduh Jurusan QC anu propésional pikeun nyayogikeun laporan pamariksaan. Pamariksaan ti Pihak Katilu sapertos BV, SGS tiasa ditampi.

Upami anjeun ngagaduhan panilitian, punten tong ragu ngahubungi kami, miharep kami ngagaduhan kerjasama anu saé.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali