90L Batré LED Powered Waterproof Xmas Tambaga Kawat Lampu String Lampu

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Ihtisar
Detil Gancang
Tempat Asalna:
Guangdong, Cina
Ngaran mérek:
Neon-Glo
Jumlah modél:
K31007-90L
Jenis:
Perlengkapan Acara & Pesta, Perlengkapan Acara & Pesta
Acara & Pesta Barang Tipe:
Hiasan Pésta
Kajadian:
Unggal dinten
Ngaran Produk:
Lampu Kawat Tambaga LED
Panjangna:
930cm
Fungsi:
1 modeu pencahyaan
Warna LED:
Beureum, Koneng, Biru, Héjo, Bodas, Multi-warna
Batré:
3xAA Sareng 3xAG13
Ukuran:
937x4.8x1.8cm
Beurat:
91g
Lampu LED:
90
Paking:
1Pc / Tube Tube, 24Pcs / Batin Box, 96Pcs / Ctn
Pamakéan:
Hiasan pésta
Panjelasan Produk

90L Batré LED Powered Waterproof Xmas Tambaga Kawat Lampu String Lampu

Lampu batre 90L LED kami Powered Waterproof Xmas Copper Wire Fairy String Lampu. panjang 930cm (teu kaasup kotak batre, ditambah kotak batré total panjangna 937cm), kalayan 90 lampu LED (lampu beureum / konéng / biru / héjo / bodas / warna-warni), lampu jarak 10cm, batré Jarak antara kotak sareng lampu kahiji nyaéta 40cm, kalebet batré 3xAA, 1 fungsi ruas: teras-terasan, saklar tarik ON / OFF, bungkus kertas warna kotak PVC, éta tahan cai, janten tiasa dianggo dina jero ruangan sareng di luar ruangan. Cocog pikeun hiasan bumi, dokor pésta, hiasan kémping sareng sajabina.

Ngaran Produk
90L Batré LED Powered Waterproof Xmas Tambaga Kawat Lampu String Lampu
Bahan
Kawat Tambaga
Ukuranna
937x4.8x1.8cm
Batré
3 pcs AA
Warna LED
Beureum, Koneng, Biru, Héjo, Bodas, Multi-warna
Setelan Lampu
1 suhunan cahaya
Ngepak
1Pc / Tube Tube, 24Pcs / Batin Box, 96Pcs / Ctn
Pamakéan
Hiasan pésta
Gambar lengkep
Naha milih urang

Fokus, profesional & jaga

mekarkeun

Neon-Glo mangrupikeun mérek kami ti 2001,
sareng kami ngembangkeun domestik
pasar kalayan mérek IShine.

Trendi & kréatip

Kami gaduh garis pinuh produk lampu up, anu kami nyayogikeun anjeun layanan mandeg.

Pabrik langsung & hemat biaya

Kami gaduh pabrik nyalira jadi urang
konsumén tiasa ngahémat biaya pamésan bari kualitasna aya dina kontrol.

 

 

Kontro kualitas ketatl

Kami ngalakukeun kontrol kualitas dina bahan baku nalika éta
sumping, dina jalur produksi sareng pamariksaan acak
kana barang-barang anu tos réngsé sateuacan dikintun. Urang ngadamel
yakin anjeun bakal nampi produk dina kaayaan anu saé.

 

     Tim propésional
    
-Customer mimiti, kami bakal ngalayanan anjeun
réspon gancang sareng propésional.
-Sok janten tanggung jawab anu tiasa teras-terasan diandelkeun.
-OEM sareng ODM jasa sayogi, urang bakal gaduh
ideu anjeun sadar.

Sértipikat kami Partéi Neon ni'mat Dipimpin Perhiasan Bead Glow Kalung

Acara Perdagangan Kami Partéi Neon ni'mat Dipimpin Perhiasan Bead Glow Kalung

Émbaran parusahaan

Éndah Perusahaan dimimitian ku iteuk, dikembangkeun
kalayan pasokan pésta LED, ti 2001 dugi ka ayeuna, kami masih tetep aktip. Kami panyadia solusi langkung ti
produsén has. Di dieu anjeun tiasa mendakan barang-barang LED pikeun
pesta, promosi, kali musiman sareng outdoor
kaamanan. Kalayan tim R&D anu kuat, kami tiasa nawiskeun jasa OEM. Kami nyayogikeun langkung seueur pikeun kabutuhan anjeun sareng ngamanpaatkeun kaperluan kami
cara kréatip pikeun mikawanoh ideu anjeun.

Kami hoyong hatur ka sadaya palanggan anu kawéntar,
saha pangecér utama sareng importir. Ngalangkungan aranjeunna,
kami parantos diajar pisan ngeunaan tumuh kana langkung
bisnis profésional.

Pabrik cabang kami SZ Nuo Wei Te Pabrik Éléktronik didirikan taun 2006 ku garis utama lampu LED
produk, anu ngalirkeun tés ICTI sareng BSCI.
Bungkusan & Pengiriman

PakétBungkusan Pribadi
Palabuhan ngamuat: Shenzhen, Cina
Waktos pangiriman30-45 poé

bungkusan custom    

loading na pangiriman

bungkusan

  Kami janji konsumén urang

 

   Pangiriman gancang 

  Harga kalapa

  Jasa kualitas luhur

  Wilujeng ngahubungi kami

Produk Patali
Pasar kami
FAQ
Q1: Sabaraha lami batréna tahan?
 

A1: Seuseueurna 4-6 jam anu sampurna pikeun pésta. Kusabab produk anu sanés nganggo batré anu sanés, waktos damel tiasa bénten-bénten, mangga parios ka kami pikeun produk khusus.

Q2: Sabaraha lami perusahaan anjeun dina bidang produk cahaya?

A2: Urang mimitian nganggo batang iteuk sareng parantos ngembangkeun bisnis perlengkapan pesta ti 2001.

Q3: Naha produk anjeun patuh kana peraturan US / EU?
A3: Leres, produk kami patuh kana peraturan AS / EU. Sareng pabrik kami parantos ngalangkungan ICTI sareng BSCI.

Q4: Kumaha carana ngontrol sareng ngajamin kualitasna?

A4: Kami gaduh Jurusan QC anu propésional pikeun nyayogikeun laporan pamariksaan. Pamariksaan ti Pihak Katilu sapertos BV, SGS tiasa ditampi.

Upami anjeun ngagaduhan panilitian, punten tong ragu ngahubungi kami, miharep kami ngagaduhan kerjasama anu saé.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali