Kacaangan kualitas luhur Natal di peuting ngadukung kacamata LED

Pedaran pondok:

Tempat Asalna: Guangdong, Cina

Ngaran mérek: Neon-Glo

Nomer modél: K30849

Jenis: Perlengkapan Acara & Pesta, Perlengkapan Acara & Pesta

Acara & Partai Tipe Barang: Pesta Partéi, Dekorasi Pésta

Kasempetan: Natal, Lebaran, Ulang Tahun, Sapopoé

Nami produk: Pabrik Pesta Acara Pabrik Cina Lampu Kacamata Dipecat

Bentuk: Shutter

Warna: Ungu, biru, koneng, oranyeu, beureum, aqua, pink, bodas sareng héjo

Mode Lampu: 3 modeu pencahyaan

Waktos damel: 15 jam kanggo modeu kedip-kedip gancang

Batré: 2 pcs AA

Patuh sareng: CPSIA, RoHS, EMC


Detil Produk

Tanda Produk

Ihtisar

Detil Gancang

Tempat Asalna: Guangdong, Cina

Ngaran mérek: Neon-Glo

Nomer modél: K30849

Jenis: Perlengkapan Acara & Pesta, Perlengkapan Acara & Pesta

Acara & Partai Tipe Barang: Pesta Partéi, Dekorasi Pésta

Kasempetan: Natal, Lebaran, Ulang Tahun, Sapopoé

Nami produk: Pabrik Pesta Acara Pabrik Cina Lampu Kacamata Dipecat

Bentuk: Shutter

Warna: Ungu, biru, koneng, oranyeu, beureum, aqua, pink, bodas sareng héjo

Mode Lampu: 3 modeu pencahyaan

Waktos damel: 15 jam kanggo modeu kedip-kedip gancang

Batré: 2 pcs AA

Patuh sareng: CPSIA, RoHS, EMC

Panjelasan Produk

Kacaangan kualitas luhur Natal di peuting ngadukung kacamata LED

Pabrik Pesta Acara Pabrik Cina Kami Cahaya Up Led Shutter Kacamata sareng lampu el lemes, ungu, biru, koneng, oranyeu, beureum, aqua, pink, bodas sareng hejo aya, anjeun tiasa milih kombinasi mana waé. 3 suhunan séhat-ajeg hurung, kedip-kedip lalaunan sareng kedip-kedip gancang. Kacamata dioperasikeun ku 2 batré AA, anjeun tiasa ngagaleuh aki atanapi henteu.

Ngaran Produk Pabrik Pesta Acara Pabrik Cina Cahaya Up Dipimpin Kacamata Shutter
Ukuranna
6.06x5.67 inci
Fitur Desain pantun, lampu kawat EL, Modeu pencahyaan anu robih, sora diaktipkeun
Bahan PC
Warna Ungu, biru, koneng, oranyeu, beureum, aqua, pink, bodas sareng hejo
Setelan Lampu 3 modeu pencahyaan
Batré 2 pcs AA-henteu kalebetkeun
Waktos damel 15 jam pikeun modeu kedip-kedip gancang
Saluyu sareng CPSIA, RoHS, EMC

Gambar lengkep

detailed images1
detailed images2
detailed images3
detailed images4

Produk Patali

Naha Pilih urang

Inpormasi perusahaan

Pakét & Pengiriman

Pasar kami

FAQ

Q1: Sabaraha lami batréna tahan?

A1: Seuseueurna 4-6 jam anu sampurna pikeun pésta. Kusabab produk anu sanés nganggo batré anu sanés, waktos damel tiasa rupa-rupa, mangga parios ka kami pikeun produk anu khusus.

Q2: Sabaraha lami perusahaan anjeun dina bidang produk cahaya?
A2: Urang mimitian nganggo batang iteuk sareng parantos ngembangkeun bisnis perlengkapan pesta ti 2001.

Q3: Naha produk anjeun patuh kana peraturan US / EU?
A3: Leres, produk kami patuh kana peraturan US / EU. Sareng pabrik urang parantos ngalangkungan TIKI sareng BSCI.

Q4: Kumaha carana ngontrol sareng ngajamin kualitasna?
A4: Kami gaduh Jurusan QC anu propésional pikeun nyayogikeun laporan pamariksaan. Pamariksaan ti Pihak Katilu sapertos BV, SGS tiasa ditampi.

Upami anjeun ngagaduhan panilitian, punten tong ragu ngahubungi kami, miharep kami ngagaduhan kerjasama anu saé.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali