Pésta Lebaran Nikmat Kedip-kedip DIPIMPIN Lampu Up Spinner Wand

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Ihtisar
Detil Gancang
Tempat Asalna:
Guangdong, Cina
Ngaran mérek:
Neon-Glo
Jumlah modél:
K50850-A-HL
Jenis:
Perlengkapan Acara & Pesta, Perlengkapan Acara & Pesta
Ukuran:
1.77x3.15x8.66 inci
Bahan:
ABS, PP
Fungsi:
Spinning sareng kedip-kedip
Pamakéan:
Kado festival, pesta, ulang taun
Kajadian:
Partéi sareng sapopoé
Warna LED:
Multi-warna
Batré:
3 pcs AA
Waktos damel:
2 jam
Sertipikat:
RoHS, EN71, CPSIA, ASTM F963
Panjelasan Produk

Pésta Lebaran Nikmat Kedip-kedip DIPIMPIN Lampu Up Spinner Wand


Urang Pésta Lebaran Nikmat Kedip-kedip DIPIMPIN Lampu Up Spinner Wand nyaéta kalayan 14 LED, éta muterkeun siga galaksi anu matak. Desain dina spinner buleud tiasa disaluyukeun, anjeun tiasa ngagaduhan béda musim, téma atanapi pikeun promosi. Éta sumping sareng aki-aki 3 pcs AA anu tiasa diganti.

Ngaran Produk
Pésta Lebaran Nikmat Kedip-kedip DIPIMPIN Lampu Up Spinner Wand
Bahan
ABS, PP
Ukuranna
1.77x3.15x8.66 inci
Batré
3 pcs AA
Warna LED
Multi-warna
Setelan Lampu
1 suhunan cahaya
Waktos damel
2 jam
Saluyu sareng
RoHS, EN71, CPSIA, ASTM F963
Gambar lengkep

Desain dina spinner buleud tiasa disaluyukeun




Produk Patali

Naha milih urang



Fokus, profesional & jaga

mekarkeun

Neon-Glo mangrupikeun mérek kami ti 2001,
sareng kami ngembangkeun domestik
pasar kalayan mérek IShine.

Trendi & kréatip

Kami gaduh garis pinuh cahaya
produk pésta, anu kami nyayogikeun
anjeun hiji-eureun jasa.

Pabrik langsung & hemat biaya

Kami gaduh pabrik nyalira jadi urang
konsumén tiasa ngahemat
mésér biaya bari kualitas anu
dina kontrol.

 

 

Kontro kualitas ketatl

Kami ngalakukeun kontrol kualitas dina bahan baku nalika éta
sumping, dina jalur produksi sareng pamariksaan acak
kana barang-barang anu tos réngsé sateuacan dikintun. Urang ngadamel
yakin anjeun bakal nampi produk dina kaayaan anu saé.



 

    Tim propésional
   
-Customer mimiti, kami bakal ngalayanan anjeun
réspon gancang sareng propésional.
-Sok janten tanggung jawab anu tiasa teras-terasan diandelkeun.
-OEM sareng ODM jasa sayogi, urang bakal gaduh
ideu anjeun sadar.

 

Sértipikat kami Pésta Lebaran Nikmat Kedip-kedip DIPIMPIN Lampu Up Spinner Wand


 

Acara Perdagangan Kami Pésta Lebaran Nikmat Kedip-kedip DIPIMPIN Lampu Up Spinner Wand


Émbaran parusahaan

Éndah Perusahaan dimimitian ku iteuk, dikembangkeun
kalayan pasokan pésta LED, ti 2001 dugi ka ayeuna, kami masih siap
sareng ngaji. Kami panyadia solusi langkung ti
produsén has. Di dieu anjeun tiasa mendakan barang-barang LED pikeun
pesta, promosi, kali musiman sareng outdoor
kaamanan. Kalayan tim R&D anu kuat, kami tiasa nawiskeun anjeun
Jasa OEM. Kami nyayogikeun langkung seueur pikeun kabutuhan anjeun sareng ngamanpaatkeun kaperluan kami
cara kréatip pikeun mikawanoh ideu anjeun.



Kami hoyong hatur ka sadaya palanggan anu kawéntar,
saha pangecér utama sareng importir. Ngalangkungan aranjeunna,
kami parantos diajar pisan ngeunaan tumuh kana langkung
bisnis profésional.


Pabrik cabang kami SZ Nuo Wei Te Pabrik Éléktronik didirikan taun 2006 ku garis utama lampu LED
produk, anu ngalirkeun tés ICTI sareng BSCI.
Bungkusan & Pengiriman



bungkusan custom    

loading na pangiriman

bungkusan


Pasar kami

FAQ

Q1: Sabaraha lami batréna tahan?
A1: Seuseueurna 4-6 jam anu sampurna pikeun pésta. Kusabab produk anu sanés nganggo batré anu sanés, waktos damel tiasa bénten-bénten, mangga parios ka kami pikeun produk khusus.


Q2: Sabaraha lami perusahaan anjeun dina bidang produk cahaya?

A2: Urang mimitian nganggo batang iteuk sareng parantos ngembangkeun bisnis perlengkapan pesta ti 2001.

Q3: Naha produk anjeun patuh kana peraturan US / EU?
A3: Leres, produk kami patuh kana peraturan US / EU. Sareng pabrik urang parantos ngalangkungan TIKI sareng BSCI.

 

Q4: Kumaha carana ngontrol sareng ngajamin kualitasna?

A4: Kami gaduh Jurusan QC anu propésional pikeun nyayogikeun laporan pamariksaan. Pamariksaan ti Pihak Katilu sapertos BV, SGS tiasa ditampi. 

Upami anjeun ngagaduhan panilitian, punten tong ragu ngahubungi kami, kahoyong yén urang gaduh anu saé gawé babarengan.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali